Acest Portal dorește să fie un punct de pornire pentru aventuri uimitoare în Valea Jiului și împrejurimi!

Suntem siguri că veți găsi o grămadă!

Valea Jiului este visul oricărui turist iubitor de natură. Este aproape nevizitată de turiști, ieftină și cu multe poteci puțin explorate.

Aventura voastră poate include:

  • trasee de mountain bike deservite de o infrastructură de ski;
  • peste 500 km de trasee MTB x-country marcate;
  • alpinism și locuri de speologie - inclusiv o sală de cățărare de ultima generație;
  • drumeții uimitoare în munții Retezat, Parîng, Vulcan și alte locuri pitorești.

Echipa noastră este dedicată reînprospătării Văii Jiului prin turism activ. Putem facilita experiența perfectă de mai multe zile pentru voi și grupul vostru, fie că este vorba de ciclism montan, drumeții, alpinism, parcuri de aventură (există trei astfel de parcuri în Valea Jiului), sau o combinație a acestora. În plus putem oferi inclusiv activități de teambuilding. De asemenea, suntem hotărâți să inspirăm o etică a serviciului comunitar prin a da înapoi societății. Haide alături de noi și de tot ceea ce înconjoară Valea Jiului.

 

"Lasă aventura să schimbe lumea!" 

Aici puteți vedea certificările noastre IMBA de construire de trasee MTB și o scrisoare de recomandare din partea IMBA Europe despre viziunea noastră.

 

Cum să utilizati acest Portal?

Acest portal de turism activ vă ajută să planificați călătoria perfectă,  să o conectați cu locuri minunate și bineînțeles cu activitățile vaforite. Acesta vă oferă posibilitatea de a alege locurile unde puteți servi masa dar și unde să dormiți. Aici se poate indentifica  o gamă variată de obiective turistice naturale și antropice.

Membru IMBA


Foto: http://www.imba-europe.org

Prim membru fondator a IMBA Romania

Partener portal

Foto: https://www.enel.ro/